Join us in the Woods

Join us in the Woods

Необятни гори, зеленина, красота….и една сватба за разкош! За нас беше голямо предизвикателство и огромно удоволствие да декорираме и организираме точно тази горска сватба! Специфичното за такъв тип сватби са доминиращите зеленина, цветя и усещането за спокойствие и красота.

За гражданския ритуал използвахме бели  хартиени фенери, дървени столове, декорирани с живи цвета и нежен бял тюл. Набавихме страхотни домашни напитки за добре дошли  и  лакомства, изработени от екологично чисти продукти от Родопите(понеже Малката сестра винаги огладнява на церемониите :D).

 

Сватбеното тържество се проведе в комплекс „Родопски Рай“ в с. Смилян. Ние сме пристрастни, тъй като сме израснали в Родопите. Сякаш там се къта по-добра версия на държавата ни. А хората са любезни или както казваме по този край „благи“.

За декорация използвахме грубо зебло и канап, шишарки, мъхове, много цветя и други елементи от природата. На фона на богатата естествена зеленина се открояваше нежен бял тюл, фина дантела, сатенени ленти.

 

Всички печатни материали разпечатахме върху рециклирана хартия. Освен традиционна, сватбената покана стана и пътеводител на сватбата – съдържаща карта на селото с „горещите“ точки на сватбата, насоки с интересни места за разходка в района, програмата на сватбата, воден печат с логото и линк към сайта на събитието.

Още снимки тук.

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *